Skip to main content

Vier de Winter

18, 19, 25 december t/m 9 januari 2022
 • “Vier de Winter” van de prehistorie, de Romeinse tijd  en de Middeleeuwen
 • Schaatsen op echt ijs op overdekte ijsbaan
 • Villa Rijswijk en Archeon Museum geopend:  doe de quiz en maak kans op reis naar Rome
 • Drie keer per dag de Familie Wintershow in de herberg:  De Wonderbaarlijke Tijdmachine

Vier de winter

18, 19 en 25 december 2021 t/m 9 januari 2022 dagelijks geopend van 11.00 – 17.00 uur

Dit jaar ligt de ijsbaan weer in Archeon, bezoekers kunnen de spiegelgladde ijsbaan bij Archeon ook dit jaar weer betreden. Natuurlijk mag de warme chocomel of koffie/thee na afloop van de ijskoude tocht niet ontbreken. 

  IJsbaan

  Vier de winter

  Tijdens ‘Vier de Winter‘ is er volop vermaak en vertier in de prehistorie, Romeinse tijd en middeleeuwen. En breng gratis een bezoek aan de schaatsbaan van maar liefst 425 m2! Entreetickets voor het park zijn inclusief entree voor de ijsbaan.

  Met de Museumkaart mag je gratis komen schaatsen of glissen! Heb je geen eigen schaatsen? Geen probleem, deze kun je van ons lenen voor € 5,00 per paar.

  Schoolschaatsen
  Samen met begeleiders kunnen de schoolkinderen ervaren hoe het met hun schaatstalent gesteld is. Natuurlijk mag de warme chocomel na afloop van de ijskoude tocht niet ontbreken. Lees meer..

  IJSTIJD!
  De ijsbaan van Museumpark Archeon is aangesloten bij IJSTIJD!
  IJSTIJD! is een landelijke initiatief van de KNSB en partners. Het is een initiatief om kinderen kennis te laten maken met schaatsen. Onze ijsbaan maakt, samen met andere tijdelijke ijsbanen en kunstijsbanen, deel uit van dit initiatief. Kom snel naar onze ijsbaan met je gezin, klasgenoten, vriendjes en vriendinnetjes. Schaatsen is namelijk leuk, leerzaam en gezond. Houd je aan de landelijke en plaatselijke coronamaatregelen, dan houden we het ook veilig. Kijk voor meer informatie op schaatsen.nl/ijstijd

  Where And When

  Meer weten over Archeon?

  Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, ontdek Archeologiehuis Zuid-Holland en duik in de middeleeuwen. Stap midden in de geschiedenis en ontdek hoe het vroeger was.