Skip to main content

Vier de Winter

Gezellig met het hele gezin, inclusief de hele dag gratis toegang Museumpar

Winter in Archeon!

Archeon is in de winter gewoon open. Nou ‘gewoon’? We maken het altijd extra gezellig. Zo is het middeleeuwse stadje Gravendam ondergesneeuwd, net als de grote aantallen kerstbomen in het park. Hierdoor ademen de ambachtshuizen een gezellige winterse sfeer uit. In het Klooster zijn er goochelshows en er is altijd wel een tijdelijke tentoonstelling die de moeite van het bezichtigen waard is. Dan hebben we het nog niet eens gehad over de Midwinter Fair, Sinterklaas, de gezellige kerstbrunches en het Archeon Lichtevent. Archeon is in de winter een uiterst sfeervolle locatie

Kerstbrunch

Beide kerstdagen organiseren wij een feestelijke en sfeervolle kerstbrunch voor jong en oud. Heerlijk genieten van de culinaire gerechten, het feestelijk (kinder) vermaak, de kerstman en een uitgebreid dessertbuffet. Tot besluit is het genieten op het park met de vele activiteiten, de tentoonstelling in het Badhuis, een show in het Klooster, schaatsen op de overdekte ijsbaan en de heerlijke kerstsfeer op het park.


    Meer weten over Archeon of heb je iets te vieren?

    Zwerf door de prehistorie, kom héél dichtbij de Romeinen, ontdek Archeologiehuis Zuid-Holland en duik in de middeleeuwen. Stap midden in de geschiedenis en ontdek hoe het vroeger was.