Skip to main content

GRIJZE JAGER DAG

20 mei 2023

De Grijze Jager

De Grijze Jager Dag 2023

De Grijze Jagerdag is weer terug in Archeon! Op zaterdag 20 mei zal Archeon, voor de tiende keer weer helemaal in het teken staan van de populaire boekenserie De Grijze Jager, de Broederband en andere spannende verhalen van John Flanagan.

Tijdens deze dag kun jij, net als Will, Maddie en Halt, trainen om een echte grijze jager te worden. Oefen onzichtbaar te lopen, leer boogschieten, zwaardvechten en vuur maken. Zodat jij later je eigen koffie met honing kunt opwarmen. Iedereen kan meedoen aan de activiteiten. Ben jij meer een zeerot dan een grijze jager? Bezoek dan de Skandiërs in hun kampement. Zij geven diverse demonstraties en bieden hun koopwaar aan. Ook is er een boekenmarkt in de Romeinse Herberg. Neem ook zeker een kijkje bij het spectaculaire riddertoernooi en de waanzinnige Grijze Jager Dag show.

  Broederband-wedstrijd

  Ben jij meer een teamplayer zoals de Skandiërs? Vorm dan net als Hal en Thorn je eigen broederband. Elke broederband moet zich dit jaar bewijzen op verschillende onderdelen. Alles komt aan bod! Denk aan behendigheid, snelheid, samenwerking en nog veel meer! Aan het einde van de dag strijden de beste teams tegen elkaar om uit te maken welke broederband de uiteindelijke winnaar van de dag is. Voor de Broederband wedstrijd is inschrijven noodzakelijk. Meer informatie over de wedstrijd en het inschrijven komt binnenkort online.

  Where And When

  Ticketverkoop is van start gegaan!

  Koop nú je tickets voor de Grijze Jager Dag en maak gebruik van de earlybird korting! Tot 1 mei is een kaartje €23,50, vanaf 1 mei is het €24,50 en aan de kassa €25,50. Museumkaarthouders en/of Vriendenloterij VIP-kaart houders krijgt daar nog eens €7,50 korting bovenop!

  De Grijze Jager Dag 2023 is een samenwerking tussen Archeon en Gottmer Uitgevers Groep. De boekenserie van De Grijze Jager en de Broederband-serie.

  Locatie

  Archeon

  Archeonlaan 1
  2408 ZB Alphen aan den Rijn